BENVINGUTS!

Benvingudes i benvinguts al blog del Capità Carpeta Vermella. Aquest blog és el resultat de les experiències i de l'investigació viscudes per un grup d'estudiants de Magisteri d'Educació Especial de la URV de Tarragona (única i legítima capital del Camp de Tarragona). En aquest espai trobareu articles, notícies, crítiques, denúncies i recursos adreçats als professionals en particular i al món en general.

Aquest blog volem que sigui una porta oberta a qualsevol tipus d'aportació i que serveixi com a eina de difusió de tot el que envolta a l'educació especial i a la discapacitat.


sábado, 13 de marzo de 2010

COLORINO

Colorino li permet a una persona cega conèixer els colors de la roba, flors i altres objectes i així obtenir una major independència.
La unitat és una compacta, i el seu sensor és capaç d'identificar colors i assignar-los diferents valors per a identificar la seva intensitat i contrast. La unitat opera amb 2 bateries AA, té una sortida per a connectar-li uns audiòfons i pot actualitzar la seva programació interna, des d'una computadora.
Colorino també pot identificar la intensitat de la llum.
La unitat verbalitza els colors en una veu humana en espanyol. La intensitat de la llum, la identifica emetent unes xiuletades.






Aquí teniu una demostració d'aquest interessant aparell:

http://www.youtube.com/watch?v=necqFwcyJqQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario