BENVINGUTS!

Benvingudes i benvinguts al blog del Capità Carpeta Vermella. Aquest blog és el resultat de les experiències i de l'investigació viscudes per un grup d'estudiants de Magisteri d'Educació Especial de la URV de Tarragona (única i legítima capital del Camp de Tarragona). En aquest espai trobareu articles, notícies, crítiques, denúncies i recursos adreçats als professionals en particular i al món en general.

Aquest blog volem que sigui una porta oberta a qualsevol tipus d'aportació i que serveixi com a eina de difusió de tot el que envolta a l'educació especial i a la discapacitat.


jueves, 4 de marzo de 2010

Vermell com el cel "Rosso come il cielo" (2006)



En un poblet de la Toscana viu Mirco, un nen brillant i alegre, boig per les pel·lícules. Un dia, quan Mirco està jugant amb un vell rifle, l'arma es dispara accidentalment, el nen és ferit al cap. Mirco sobreviu, però perd la vista. Internat a un centre de deficients visuals, perquè a l'època en què transcorre els cecs no podien ser escolaritzats a centres ordinaris, troba una antiga enregistradora i unes cintes usades, descobreix que tallant i ajuntant les cintes pot crear petits contes fet només de sons. Aquesta és la història real de Mirco Mencacci, un dels editors de so més famosos del cinema mundial i la seva lluita contra l'adversitat.

Una pel·lícula plena de sentiments i emocions, ens mostra la tendresa , el companyerisme i la importània del treball en equip, l'amor innocent i l'esperit de superació per arribar a allò que un desitja. Molt recomanable!

http://www.rossocomeilcielo.it/ (web oficial)

http://www.youtube.com/watch#!videos=frUb74MIZa8&v=SQKPU7D6gog (trailer)

http://www.youtube.com/watch#!v=ZuwSIIqRZfw&feature=related (escena de la pe·lícula)

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bona tarda!

He buscat la pel·lícula i només la he trobat en BSO,podeu dir-me on puc trobar la versió espanyola o catalana?

Moltes gràcies!

Capità Carpeta Vermella dijo...

Hola Sonia!

La veritat és que nosaltres vam veure la pel·lícula en V.O.

Aquí et deixem un link on podràs trobar el guió en espanyol, si trobem una versió en català o castellà ja t'ho farem saber. Fins aviat!

http://www.subdivx.com/X5X-subtitulos-rosso-come-il-cielo.html

Publicar un comentario