BENVINGUTS!

Benvingudes i benvinguts al blog del Capità Carpeta Vermella. Aquest blog és el resultat de les experiències i de l'investigació viscudes per un grup d'estudiants de Magisteri d'Educació Especial de la URV de Tarragona (única i legítima capital del Camp de Tarragona). En aquest espai trobareu articles, notícies, crítiques, denúncies i recursos adreçats als professionals en particular i al món en general.

Aquest blog volem que sigui una porta oberta a qualsevol tipus d'aportació i que serveixi com a eina de difusió de tot el que envolta a l'educació especial i a la discapacitat.


miércoles, 10 de marzo de 2010

Escales inaccessibles


Ens trobem davant de les noves escales mecàniques que l'Ajuntament de Tarragona ha dissenyat per unir els carrers Doctor Zamenhof amb Carrer del Vapor. No coneixem el pressupost, però del que estem segurs és que tard o d'hora caldrà invertir diners de nou per adaptar-les a les necessitats de TOTS els ciutadans i per tant, el seu cost serà molt més gran.
Si d'un bon principi els tècnics municipals seguissin la normativa d'adaptabilitat dels serveis públics no caldria modificacions ni despesses extraordinàries.

1 comentario:

Janaina Minelli de Oliveira dijo...

Cuanta razón, tenéis Capitanes!!! Y es que se nota que no se suele pensar en este colectivo, pese a que el discurso es el de la inclusión y de la convivencia. ¡Hay que denunciar!

Publicar un comentario