BENVINGUTS!

Benvingudes i benvinguts al blog del Capità Carpeta Vermella. Aquest blog és el resultat de les experiències i de l'investigació viscudes per un grup d'estudiants de Magisteri d'Educació Especial de la URV de Tarragona (única i legítima capital del Camp de Tarragona). En aquest espai trobareu articles, notícies, crítiques, denúncies i recursos adreçats als professionals en particular i al món en general.

Aquest blog volem que sigui una porta oberta a qualsevol tipus d'aportació i que serveixi com a eina de difusió de tot el que envolta a l'educació especial i a la discapacitat.


viernes, 30 de abril de 2010

PROGRAMARI PER A DEFICIENTS AUDITIUS II


SPEECH VIEWER III (VISUALITZADOR FONÈTIC D’IBM)

És un sistema d'exercitació de la veu desenvolupat per la casa IBM que requereix una targeta de so específica (Sound Blaster). Incorpora 13 mòduls de treball en 3 categories agrupats en aquests apartats:

-Mòdul de coneixement: exercicis destinats a millorar l’autopercepció de la veu per facilitar el seu autocontrol.

-Mòdul de desenvolupament de tècniques: conté varis jocs destinats a practicar i automatitzar el control de la fonació.

-Mòdul de tècniques vocàliques: inclou jocs per treballar la precisió, el contrast i la creació de models vocàlics.

-Mòdul d’estructuració: actua com un laboratori de fonètica que permet analitzar alguns aspectes de la parla com la sonoritat, intensitat, el to i l’entonació.

Aquest aparell és una eina creada per incrementar l'eficàcia de la teràpia de la parla que analitza els diferents paràmetres de la veu i aprofitant el suport visual gràfic crea una interacció en temps real entre els sons de la parla i la seva representació gràfica en l'ordinador.

Es tracta d’un programa prou motivador ja que representa mitjançant animacions, la producció oral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario